Inspiration til kærligheden

Når du er tilmeldt kærlighed og parforhold, så får du ikke blot inspiration til dig selv og dit parforhold. Du modtager også min manual “når kærligheden driller” i den, finder du bla. en særdeses vigtig øvelse til de 5 kærlighedssprog, det koster dig kun din mailadresse

Velkommen til kærlighed og parforhold 💞

Fri inspiration til kærligheden

Når du tilmelder dig kærlighed og parforhold, så har du ikke kun adgang til min manual “når kærligheden driller” du har også adgang til introduktionsvideoen til de 3 effektive kommunikatinsteknikker til parforholdet og hvorfor kærlighed er så vigtig. 

Hvis du ikke længere ønsker at modtage inspiration til kærligheden, så kan du så let som ingenting og nemt afmelde dig.

Længes du efter nærværende kontakt og bedre kommunikation med din partner, så hæng på!

Du modtager løbende inspiration til kærligheden om hvordan du får mere livsglæde og kærlighed ind i dit liv. Når du først er med, får du masser af fif og inspiration til kærligheden og parforholdet, og jeg holder dig selvfølgelig løbende opdateret omkring tilbud og rabatter, som vedrører mine aktuelle kurser og forløb.

Fri inspiration til kærligheden med proffesionel hjælp

Navn:
E-mail:

Min baggrund for at hjælpe

Jeg har mere end 20 års erfaringer i arbejdet med mænd og kvinder, parforhold og familier.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne parforhold, familie og spædbørn, handicap og psykiatri, misbrug og afhængighed, anden etnisk herkomst, børn og unge, ledelse og personaletrivsel.

Laila Baltser onlineparterapeut i Haderslev har siden 2015 haft parterapien i Sønderjylland og hjulpet par igennem krise og svære perioder fra b.la. Haderslev, Rødekro, Sønderborg, Nordborg, Odense, Esbjerg, Vejle, Kolding, Aabenraa, Tønder, Flensborg og Christiansfeld, Gram og Århus.