Hjælp til parforholdet

Laila fulgte mig hen over et par år. Og for hver gang jeg samtalede med Laila, var jeg kommet ned i arousal med nye værktøjer og nye strategier. Vigtigst af alt var, at Laila var lyttende og anerkendende. Laila var en tryghed en tryg base for mig i det lange forløb. Et menneske, som var objektiv og som gave en masse sparring og coaching. Lailas varme smil omfavnede min sjæl i en svær tid.

Anonymt par

Få hjælp til parforholdet – sådan som det passer ind i Jeres hverdag.

Det at få hjælp til parforholdet, skal være nemt i en travl hverdag. Derfor har jeg forskellige tilbud, som I kan vælge, afhængigt af, hvad der passer til Jer.
Jeg tilbyder også parterapi målrettet unge par med børn – også online.

Parterapi i min praksis

Min praksis ligger i Haderslev Syddanmark, tæt på Flensborg, Sønderborg, Aabenraa, Esbjerg og Kolding. Ønsker I at mødes ansigt til ansigt, så tilbyder jeg også hjælp til parforholdet, hvor vi sidder overfor hinanden. Det at være sammen i samme rum, skaber en tillidsfuld nær kontakt, hvor undervisningen foregår face to face og på whiteboard tavle. Hvis I ønsker en at trække stikket helt med en kærestetur sammen med parterapi, så sammensætter jeg gerne et program særligt til jer.

Tilbud og kurser

Udover den traditionelle samtaleterapi har jeg også kurser og særligt tilrettelagte forløb, som I kan benytte Jer af. Det finder I i menuen under TILBUD.
I finder også muligheder, der henvender sig til hele familien.

Online parterapi

Parterapi online kan fint lade sig gøre og det er nemt at få til at passe ind i en travl hverdag. Selvom vi sidder forskellige steder i landet bag hver vores skærm, har jeg rigtig god erfaring med at være både personlig og nærværende.

Du kan læse mere om online parterapi her eller du kan booke en gratis introsamtale med det samme, for at finde ud af, om det er mig, der skal hjælpe Jer.

Skal jeg hjælpe Jer i jeres parforhold?

Jeg tilbyder alle en gratis introsamtale, hvor vi indledningsvist har en snak om jeres udfordringer, og hvor I kan mærke efter, om jeg er den rigtige til at vi kan gå videre med den indsats der giver mening for jer.

Du finder mere om mine tilbud og hjælp til parforholdet HER 

hjælp til parforholdet

kontakt Laila Baltser 

Psykologisk rådgivning for par & familier

Kontakt på telefon / sms 22 96 66 40