Hjælp til parforholdet

Få hjælp til parforholdet – sådan som det passer ind i Jeres liv og hverdag.

Det at få hjælp til parforholdet, skal være nemt i en travl hverdag. Derfor tilbyder Jeg forskellige produkter, som I kan vælge, afhængigt af, hvad der passer til Jer.
Jeg tilbyder også parterapi målrettet unge par med børn – også online.

Online parterapi

Parterapi online er et af mine største produkter, da det er nemt at få til at passe ind i en travl hverdag. Selvom vi sidder forskellige steder i landet bag hver vores skærm, har jeg rigtig god erfaring med at gøre det både personligt og nærværende.

Du kan læse mere om online parterapi her eller du kan booke en gratis introsamtale med det samme, for at finde ud af, om det er mig, der skal hjælpe Jer.

Parterapi i min praksis

Min praksis ligger i Haderslev, og ønsker I at mødes ansigt til ansigt, så tilbyder jeg også hjælp til parforholdet, hvor vi sidder overfor hinanden.

Tilbud og kurser

Udover den traditionelle samtaleterapi har jeg også kurser og forskellige tilbud, som I kan benytte Jer af. Det finder I i menuen under TILBUD.
Her finder I også muligheder, der henvender sig til hele familien.

Skal jeg hjælpe Jer i jeres parforhold?

Jeg tilbyder alle en gratis introsamtale, hvor vi indledningsvist kan drøfte jeres udfordring, og hvor I kan mærke efter, om kemien er den rigtige til at vi kan gå videre med det arbejde, der skal bringe Jer videre sammen.

hjælp til parforholdet ved parterapeut Laila Baltser - også online parterapi.

hjælp til parforholdet

kontakt Laila Baltser 

Facilitator med speciale i kommunikation

Parterapi & psykologisk rådgivning (MPF)

Telefon: 22 96 66 40