Par og familieterapeut Laila Baltser 

Du finder Laila Baltser i Varnæs mellem Aabenraa, Gråsten og Sønderborg,

Adresse: Varnæsvigvej 22, 6100 Aabenraa.

Varnæs ligger 10 km fra Aabenraa, 19 km fra Sønderborg og 8 km fra Gråsten. Der er fri parkering i indkørslen ved det gulde hus Varnæsvigvej 22, 6200 Aabernaa.

Varnæs er en lille hyggelig landsby  der ligger midt i en helt unik smuk natur, – du kan glæde dig til at køre langs kysten og opleve det smukke syn langs Aabenraa fjord.

Vælg det forløb der føles bedst

Når du eller I vælger et fysisk fremmøde:   

Når du vælger et fysisk fremmmøde, mødes vi i min praksis som er min private bolig. Huset er nemt at finde, hold øje med det gule hus nr. 22 på din højre side.

Når du eller I vælger online terapi:

Når du eller I vælger online terapi, foregår det via den sikre videokanal zoom, eller som telefon møde. Jeg sender dig en invitation til din mail adresse hvis du vælger video, det er nemt og ligetil at logge ind, du skal bare sørge for at du har tændt både din video og din microfon. jeg skal nok hjælpe dig hvis noget driller. Jeg ringer dig op hvis du vælger et telefon møde.

Book en GRATIS intro samtale 

Uanset hvad du eller I vælger, så er det en god ide at booke en uforpligtende intro samtale inden du beslutter dig for noget, – denne samtale er gratis og helt uforpligtende og foregår på video kanalen zoom eller som telefonmøde.

I denne intro samtale har vi en snak om dine eller jeres ønsker og behov, – der er mulighed for at stille alle de spørgsmål der dukker op og hvis der er flere spørgsmål efterfølgende, svarer jeg gerne på mail. De fleste synes det er rart at mødes på denne måde for at få en fornemmelse af om jeg er den rette til at hjælpe og om et forløb giver mening.

Dygtig og erfaren par og familieterapeut 

Uanset hvad du eller I vælger, skal det føles godt for jer 

For mig er tillid det vigtigste udgangspunkt for et godt samarbejde og du / I skal vide, at jeg sagtens kan forstå, at det kan være svært at træffe det rigtige valg. Derfor vil jeg gerne opfordre dig / jer til at tage en uforpligtende snak.