Parterapi

Parterapi kan hjælpe jer med at finde tilbage til forbindelsen mellem jer

Det er de gamle mønstre vi har med os, der giver de største udfordringer i vores parforhold.

Ingen er i virkeligheden forkerte og alle har et ønske om at føle sig elsket på et dybere plan.

Frygten for ikke at slå til, fylder hos rigtig mange par og det er rigtig ærgerligt, når begge parter har så meget at byde på. Når vi føler os pressede, er det vigtigste i første omgang, at få hjælp til at sænke presset mest muligt. Det er en god ide at få arbejdet med hvad der presser jer hver især, så I nemmere kan lytte til hinanden.

Et sundt parforforhold handler ikke om at nogen er jer er forkerte, hvem der har ret, heller ikke kun om sure pligter, børn og knoklerier, tværtimod, det handler om at I står sammen og tør sige ærligt, hvordan I har det og hvad I har brug for.

At finde ind til kernen af jeres problem, hjælper jer med at skifte retning 

Måske havner I ofte inde i en spiral, hvor I ikke helt ved hvad der sker, hvor I oplever modstand, kamp eller afstand, en følelse af ikke at slå til, dårlig samvittighed, skyld eller skam som tilsammen forhindre jer i at at føle jer elsket og værdsat ? Så er I sikkert havnet inde i den trælse mølle, hvor udsynet til nye vinker og muligheder virker uoverskuelige.

Parterapi sønderjylland

Hjælper jer med at stoppe trædemøllen, så I kan se muligheder og finde tilbage til det der virker for jer? Det er ikke spor rart at føle sig utilstrækkelig eller forkert, det koster på selvværdskontoen og medfører afstand og ensomhed. Alle har brug for at føle sig elsket.

Det handler først og fremmest om at lære at sænke presset, stoppe frygten – se hinanden i øjnene og investere kvalitets – Finde TID med hinanden.

Parterapi sønderjylland, Haderslev

er til jer der ønsker at:

  • skabe bedre kontakt og fokus på jeres fælles værdier
  • lære hvordan I sænker stress, pres og frustrationer
  • kunne sætte ord på det der føles svært uden frygt
  • forstå årsagen til, hvorfor I går skævt af hinanden
  • opnå mere glæde, intimitet og nydelse
  • kunne se fordelene ved jeres forskelligheder
  • kunne navigere og håndterer den vigtige, udviklende samtale
  • kunne komme tilbage til nærvær på et dybere plan

Parterapien i Haderslev viser jer vejen og hjælper jer med at skabe de forandringer I begge længes efter og drømmer om. Flere og flere vælger parterapi, det er heldigvis ikke længere så flovt, at bede om hjælp. 

Hos mig får I hjælp til, hvordan I genskaber tillid, accept og intimitet I jeres parforhold, også selvom I har børn og krævende jobs.

Vidste du at:

Parterapi styrker jeres parforhold og parforholdet er et rigtig godt sted at udvikle sig selv. Her er det tydeligt, når livet slår knuder; man taler forbi hinanden eller slet ikke taler sammen. Måske kan man ikke rigtig huske, hvorfor man er sammen, og sexlivet fungerer ikke godt. Måske bebrejder man gensidigt hinanden. Nogle er angste for at blive forladt. Hos andre fører kravet om nærhed i forholdet til angst, så de vil gerne forlade deres partner.

Par kommer ofte i terapi for at få gode kommunikationsteknikker og på den måde undgå for mange konflikter. Under konflikterne ligger som regel en følelsesmæssig udfordring og ved at arbejde med den, skabes blivende forandringer. Det er udviklende for begge parter at søge hjælp i parterapi, selv hvis det kan synes som om, det kun er den ene part, der har problemer. Begge parter udvikler sig sammen.

I kan b.la. vælge parterapi, når I har brug for hjælp til at håndtere jalousi, utroskab, skyld og skam, misforståelser, konflikter, sexafhængighed, alkoholafhængighed, stress i parforholdet, den svære følelsesmæssig samtale, vrede og frustration, krise i parforholdet, sorg i parforholdet.

Laila Baltser bruger en nænsom, konfronterende og anerkendende terapiform, som ikke sætter nogen af jer i bås eller finder syndebukke. Jeg ser ikke parterne som problemet, men det mønster, der har udviklet sig imellem jer og det kan ændres. I kan altså trygt gå i parterapi, – der er ingen af jer, der får besked på at ændre sig, for vi vil alle gerne elskes som vi er.

Se mere om basisforløb og weekendforløb hos Laila Baltser dygtig parterapeut HER

Se anbefalinger HER

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut & Psykoterapeut MPF

Facilitator med speciale i kommunikation

Telefon: 22 96 66 40