Online parterapi2024-05-06T09:16:20+02:00

Online parterapi

ved parterapeut Laila Baltser

Det skal være nemt at få hjælp til parforholdet.
Psykologi online den hjælpende hånd til at få samlivet i balance igen, skal altid være indenfor rækkevidde.

Ellers får vi ikke rakt ud efter den hjælp, der kan være nødvendig.

Derfor tilbyder jeg online parterapi.

Igennem mere end 20 år har jeg været guide for hundredevis af par, der har haft brug for at genoprette balancen og harmonien i samlivet.

Det er ikke altid nemt, af den simple grund, at vi er komplekse mennesker i en kompleks hverdag.

Psykologi online til hele familien

Jeg tilbyder også online terapi for hele familien. Mange oplever at det kan være vanskeligt at kommunikere, både når når familien er samlet eler adskilt. Når der opstår konflikter og misforståelser mellem de voksne børn og forældrene, kan det være en god ide med en tredje part der kan hjælpe og guide med kommunikationen.

Book en gratis intro-samtale

Online parterapi er også nærværende og personligt

Som online parterapeut er jeg nøjagtigt lige så nærværede og personlig, som hvis du og din partner sad overfor mig i klinikken.

Skærmen imellem os er ingen hindring, når den menneskelige interesse og indlevelse er på plads, og det er den altid hos mig.

Nogle gange kan den virtuelle afstand endda styrke følelsen af samhørighed mellem dig og din partner, fordi min fysiske tilstedeværelse ikke påvirker energien i rummet, og det kan være lettere at give plads til eftertænksomhed i samtalen.

Mange af de par jeg hjælper online, vælger at fordybe sig i arbejdet med at styrke parforholdet. Her tilbyder jeg weekendophold for par, hvor I kombinerer terapien med et ophold i den skønne natur her i Sønderjylland.

Se mere om forløb til parforholdet her

Vil du gerne finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe Jer?
Book en gratis intro-samtale og find ud af det.

Hvordan foregår parterapi, når det er online?

Det foregår fuldstændigt som hvis I sad hos mig. Jeg er blot på skærmen.

Typisk starter I med en gratis intro-samtale. Både for at se, om kemien er rigtig og for at få skitseret de problemstillinger, I står med.

Herefter tager vi den første samtale, hvor vi nysgerrigt går ind i det, der forstyrrer Jeres samliv.

Nogle gange skal der blot et par andre øjne på og et kærligt puf til at genvinde balancen, andre gange skal vi arbejde lidt længere tid.

Det vigtige er, at når I vælger mig som online parterapeut, så kræver det ikke så meget at række ud efter hjælpen. Ofte kan jeg træde til med kort varsel, hvis der er brug for det.

Book den gratis og uforpligtende introsamtale her.

Laila Baltser online parterapi

Mit navn er Laila Baltser, og jeg er online parterapeut med mere end 20 års erfaring.

Styrk kærligheden…
til dig selv og dem du elsker 

Når du modtager nyhedsbrevet “Kærlighed og parforhold”, får du løbende gode råd og inspiration til, hvordan du arbejder med konflikter og problemer i parforholdet og hos dig selv. Så snart du er tilmeldt modtager du manualen “når kærligheden driller” Det koster dig 0 kroner.

Mere end 20 års erfaringer i arbejdet med parforhold, børn og unge, familier og personlig udvikling

Jeg hedder Laila Baltser og jeg tilbyder hjælp og vejledning til parforhold, mænd og kvinder, familier og børn og unge i Haderslev Syddanmark & online. Jeg har mere end 20 års erfaringer i arbejdet med især parforhold, kvinder og mænd, børn og unge og familier, som har brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel. Metoder og tilgange afhænger altid af den enkelte. Jeg anvender psykodynamisk terapi, metakognitiv terapi, kognitiv terapi, musik terapi og Imago par terapi.

Jeg arbejder hele tiden med at styrke det personlige lederskab og det at skabe positive forandringer til et bedre liv.

 

Et forløb hos mig kan hjælpe dig eller jer med at finde ind til kernen af det, der er vigtigt for at opnå et kærlig forhold til dig selv og dem du elsker. For at føle tryghed i samtalen, sørger jeg for at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at arbejde med det der er svært og det der fylder i processen.

 

I min praksis modtager jeg dagligt kvinder og mænd, familier, børn og unge og par. Det der er kendetegnet for de fleste er, at de på en eller anden måde er ramt af dårlig samvittighed, lavt selvværd, skyld eller skam, men allerede efter første samtale sænkes skuldrene og det hele føles lettere. Du eller I får støtte og hjælp til at implementere de nye redskaber som virker på lang sigt også mellem sessionerne. Mit MOTTO er “alle gør sit bedste og har brug for at føle sig elsket” – Derfor er det bedst, når vi møder hinanden med åben tillid.

7 gode grunde til at vælge et forløb hos mig:
1) Forløb er tilpasset dit eller jeres behov
2) Jeg er en af danmarks dygtigste behandlere inden for stress, angst og kommunikation
3) Mere end 20 års erfaringer
4) Kort ventetid
5) Weekend tider

6) Nænsom og kærlig tilgang

7) sparring og vejledning mellem sessionerne.

Ønsker I at høre mere, så er I velkommen til at reservere en intro samtale.

I intro samtalen lægges en plan for hvordan I kommer i mål med ønsker til forandring og vi afklarer om jeg er den rette til at hjælpe. Du er velkommen til at booke tid direkte i min kalender eller kontakte mig på telefon: 22 96 66 40

100%

TYDELIG OG SKARP 

100%

EMPATI OG HUMOR

100%

DYGTIG OG AUTENTISK

100%

KÆRLIG OG NÆRVÆRENDE

Parforhold – Familietrivsel – Personlig udvikling

Hvad siger klienterne?

Kære Laila

Jeg vil sige tak til dig, fordi du har været en kæmpe hjælp for mig. Du har lyttet og lyttet og lyttet, til alt min sorg, vrede og forvirring. Og kommet med gode råd og hjulpet mig med at forstå, hvad det egentlig er for nogle følelser jeg går og tumler med. Jeg har virkelig følt, at jeg har fået stor forståelse, opbakning og støtte fra dig. Du er en helt særlig person for mig, som har ændret hele mit livssyn. Jeg har lært så meget af dig.

Tusind tak for det hele.

Kvinde 48 år

Laila, jeg er dig utrolig meget taknemmelig for de ting du har hjulpet mig med, og du skal vide det har gjort en kæmpe forskel. På alle måder har de ting jeg har taget med fra dig hjulpet mig utrolig meget på alle fronter. På mange områder der før har været en udfordring for mig, har det vendt sig til en accept i stedet for, og en indsigt i at jeg ikke skal ændre mig på nogen som helst måde. Jeg føler efterhånden en ro i mig, og glæder mig til alle de nye ting der kommer til at ske i fremtiden.

Mand 52

Laila er utrolig dygtig. Jeg kom til hende, da min dødsangst var på det højeste. Jeg kunne ikke gå uden for en dør, uden at få slemme angstanfald, det var en kamp for mig bare at skulle køre ud til hende. Jeg har altid været opdraget til at man klarer tingene selv og en psykolog ikke er nødvendig, men da min læge sagde at jeg skulle tage ud til Laila tænkte jeg “så lad mig da prøve.” Det er det bedste jeg nogensinde har gjort i mit liv. De første par gange jeg var der ude, følte jeg at det blev meget værre, men efter et par gange kunne jeg gå i gang med de redskaber Laila havde givet mig.

Kvinde 36 år

Igennem samtale, din varme personlighed, empati, indlevelse samt nærvær, har jeg følt mig i de bedste hænder. Intet har været for stort eller for småt til at blive italesat. Laila du har lært mig at stå ved mine egne følelser, at det er ok at være mig og at have de meninger jeg nu engang har. Laila du har lært mig, at fokusere og skifte fokus. Du har lært mig at blive bevidst om kropssproget og dens signaler. Jeg har sammen med Laila gennembearbejdet og sat billeder på følelser og tanker. Sammen med disse metoder, mange knus, musik og sang har Laila formået at hæve mit selvværd og givet mig troen på at det er ok at være mig og hvilket jeg er så taknemmelig for. Skulle jeg en anden gang mangle en støttende person ved min side, vil jeg til enhver tid kontakte Laila igen.

Tak.

Kvinde

Kvinde) Jeg tager afsted med følelsen af ro indeni og troen på at vi kan træne de redskaber sammen vi har fået, jeg er overrasket over hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer. Det var perfekt med en weekend. Dagene levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet, netop det der er vores udfordringer sammen og hver for sig.

Mand)  Jeg tager afsted med en rigtig god følelse, vi har fået rigtig gode redskaber at arbejde med. Det vigtigste for mig er, følelsen af de gode redskaber. dagene har fuldt ud levet op til mine forventninger jeg er glad for både form og indhold. Jeg synes vi er blevet klædt rigtig godt på til at arbejde med tingene. Du er dygtig og et godt menneske Laila.

Par seminar, Your Content Goes Here

TUSIND tak for din hjælp, den har været uvurderlig. Du har i den grad været med til at skubbe mig i en endnu bedre retning i mit liv. Det har været fantastisk at komme ved dig.

Kvinde 28 år, Your Content Goes Here

Jeg fik i allerhøjeste grad hjælp og endda en meget hurtig hjælp, da der ikke gik lang tid, før du øjensynlig fik ” afdækket” hvad der pinte mig. Jeg kan yderligere utrolig godt li den måde du håndterer en samtale på. Du lytter meget, der er en tryg atmosfære, du spørger ind til, formulerer spørgsmål der rammer helt perfekt. Jeg føler jeg har fået styr på det jeg ville, på en enorm god og respektfuld måde og det vil jeg gerne sige TAK for.

Mand

Hej Laila

Vil bare lige sige endnu engang tak. Jeg er helt overvældet over, at det var så nemt at åbne mig op, og ligge alt på bordet. Du skal virkelig have tak, for at finde tid til mig. Vil også lige nævne at du er så sympatisk, og rar at snakke med. Virkelig en dejlig følelse, og du er virkelig behagelig at snakke med. Det var slet ikke svært at åbne mig op for dig. Du gjorde mig tryg fra starten. Det var sådan en følelse af, at jeg har snakket med dig før. Det var virkelig nemt at få sagt alt, og noget som også kommer tæt på mig, som ellers plejer at tage tid og nogle gange slet ikke er muligt at jeg fortæller. Så jeg går hjem med en rigtig dejlig fornemmelse, og jeg er vildt lettet på en måde. Så MEGA mange gange tak for i dag. Glæder mig til at træne.

Glæder mig allerede til næste gang.
Mange venlige hilsner fra Casper

Casper

Den hjælp jeg har fået, kan jeg bruge i rigtig mange situationer i min dagligdag. Ved at flytte fokus, er jeg blevet bedre til at håndtere angst og især angst for angsten. Det vigtigste ved samtalerne var, at jeg følte mig hørt og forstået. Stemningen var afslappet og behagelig, hvilket gjorde at jeg følte mig velkommen og godt tilpas.

Kvinde
Hej Laila. Først og fremmest tak for nogle gode og udbytterige dage hos dig, vi er nu på vej i den rigtige retning hjemme i den lille familie. Jeg har fået hjælp til at sætte ord på hvad jeg føler og ikke opspare til senere brug og til at forsøge at stoppe tilspidsede situationer i hjemmet, når der skal markeres territorium. Begge dele kan jeg personligt mærke er forbedret. Personligt syntes jeg at et intensivt forløb er klart at foretrække, frem for en time en gang imellem. Tusind tak for et godt forløb hos dig, du er et dejligt og omsorgsfuldt menneske.
Par / mand

Vores søn har haft et skønt, udviklende og berigende forløb. Han har arbejdet kognitivt med håndtering af svære følelser, hvor afmagt tidligere kunne blive til en form for aggressioner i affekt, kan han nu “træde” ud af situationen, holde tænkepauser og agere mere hensigtsmæssig. Han har været glad for at komme der og vi har fra dag 1 kunnet mærke en udvikling. Vi har fået en dreng der har lært meget om sig selv, og hvordan han kan møde og håndtere verden omkring ham. Kan varmt anbefales.

Ung 13 år, Your Content Goes Here

Jeg fik helt klart det jeg søgte. Jeg har igennem de sidste 10-12 år besøgt psykologer, coaches, hypnotisører osv., men hver gang de nåede ind til det der gjorde ondt, stoppede jeg og jeg følte mig aldrig 100% set og hørt. Men Laila gav hun mig modet til at fortsætte og var med mig hele vejen, på den mest ærlige, hjertevarme, omsorgsfulde og lige til måde. Hun støttede mig, gav mig en masse redskaber og sidst, men ikke mindst, gav hun mig den ro og tro der skulle til, for at jeg turde.

Kvinde
Går du og overvejer musikterapi hos Laila, kan jeg varmt anbefale dette. Jeg har lige afsluttet et 3 måneders forløb hos denne fantastiske kvinde. Jeg har udviklet mig rigtig meget og har kunnet bruge de redskaber jeg har fået med. Glæden ved at min angst nu er væk og turde være den jeg er, giver mig så meget livsenergi og gnist til at nå andre mål i livet.

Tusind tak Laila.

Kvinde

Laila hjalp mig til at åbne op og fortælle om ting, som jeg aldrig havde snakket med andre om, som f.eks. konflikter med min mor, løgne og utroskab og jeg kunne mærke at for hver samtale, fik jeg det langsomt bedre. Jeg fik troen på, at jeg sagtens kunne klare at leve mit eget liv. Og i dag, hvor der er gået 7 måneder siden skilsmissen og hvor jeg har afsluttet samtalerne, kan jeg sige, at uden Lailas hjælp, var jeg ikke nået så langt i mit liv som jeg er i dag. Jeg har det godt og nyder at leve mit eget liv og lære mig selv at kende og jeg tænker ofte på de samtaler jeg havde og som har hjulpet mig så meget. Jeg håber, at alle der står i en livs krise, kontakter Laila. Jeg ved det hjælper og man kommer videre med sit liv også selvom det ser håbløst ud lige nu.

Kvinde
Super godt oplæg. Vi fik en A-ha oplevelse i egen indsigt, der hvor problemerne var, så de blev mere håndgribelige og dermed håndterbare til brug i praksis. (Super godt) Grounding indslaget var rigtig godt. Stemningen blev efterfølgende god og anerkendende. Vores ledere havde fokus flyttet til positiv tilgang til problemstillingerne via kommunikation. Oplægget gav folk stof til eftertanke. Igen tusind tak for dit skønne sind, din viden og ikke mindst dejlige oplæg, som vi helt sikkert igen i fremtiden vil benytte. Næste gang er vi dog enige om vi 3 dobler tiden med dig.
Kæmpe knus Susan og Thomas klintrup
Susan / Thomas

Blog

Go to Top