Familieterapi

Hjælp til kærlig respektfuld kommunikation

Jeg følte at der blev skabt god plads til det vi havde hverisær. Det er virkelig en rar følelse at mærke at ingen af os er forkerte, også selvom vi har oplevet tingene vidt forskelligt. Jeg fik redskaber til at hvordan vi kan lytte til hinanden fremadrettet. Jeg tager hjem med en kærlig følelse i min krop, tak.

Datter

Hjælp til kærlig kommunikation 

Med dagligdagens pres og forskellige familiedynamikker opstår der nemt konflikter og misforståelser i familien. 9 ud af 10 familier der kommer hos mig, har kæmpet med følelsen af at blive misforstået, frustrationer, afmagt og ulykkelighed, fordi kommunikationen er gået skævt.

Er I et ungt par med små børn, så tilbyder jeg målrettet terapi til Jer – se mere her.

Det mange ikke ved er, at det med enkle kommunikationsredskaber er muligt at blive hørt og set på en måde som skaber nærhed, kærlighed og respekt, sådan at familien kan leve mere frit og trygt.

Har I brug for hjælp til:

 • at løsne op for det der er gået i hårdknude
 • at kunne kommunikere kærligt, åbent og indlevende
 • at styrke jeres familiebånd og kærligheden mellem jer
 • at kunne forstå hvorfor I reagerer som I gør, så I kan værdsætte jeres forskelligheder
 • at sætte kærlige grænser

Hvad kan samtaleterapi for familier gøre for jer

 • styrke selvværd hos både børn, unge og voksne
 • sænke stress, angst og depression
 • sætte skub i den positive udvikling i hele familien
 • bringe familiemedlemmer tættere følelsesmæssigt
 • hjælpe med at sætte klare grænser
 • styrke fællesskabet
 • opløse skyld og skam
 • at håndtere konflikter

Ved skilsmisse kan familieterapi hjæpe jer med at sætte ord på det der er svært

Det kan være svært at håndtere svære følelser når forældre har valgt at blive skilt. Med familieterapien, får I redskaber til at sætte ord på både følelser og tanker, så det er nemmere at slippe skyld, skam og dårlig samvittighed.

Hvordan foregår familie terapien

Familieterapi er en metode, der giver den nødvendige plads til alle familiens medlemmer, med støtte fra familieterapeuten og i trygge omgivelser kan I sige hvordan I føler omkring et problem, uden at blive gjort forkert. Jeg hjælper familien til at reflektere over bedre måder at forholde sig til hinanden og kommunikere på og så får I konkrete redskaber I kan bruge så snart I kommer hjem.

Hvor foregår familie terapien

Familieterapien Sønderjylland foregår i min praksis i Haderselv på Årøsundvej 36,1

Børns deltagelse 

At inkludere børnene aktivt i familieterapien er ikke det samme som at fratage de voknse ansvaret. De voksne har altid ansvaret. Når jeg laver familieterapi med børn, inddrager jeg børnene alt efter deres alder, gennem aktiviteter og leg, der er en naturlig aktivitet for børn.

Familieterapien Sønderjylland, Haderslev 

Støtter sunde kærlige relationer 

For mere information, – kontakt Laila Baltser på telefon: 22 96 66 40

Mere om familieterapi Sønderjylland HER

Min baggrund for at hjælpe

Jeg hedder Laila Baltser. Jeg har arbejdet med især børn, unge, familier, par, kvinder og mænd som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress, angst og familieterapi. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i familiens og parforholdets trivsel og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, handicap og psykiatrien, misbrug og afhængighed, anden etnisk herkomst, børn og unge, ledelse og personaleudvikling.

Siden 2015 har jeg haft par og familieterapien v. Laila Baltser i Haderslev (Sønderjylland) hvor jeg hjælper hele familien med at kommunikere kærligt og respektfuldt.

Familieterapien Haderslev hjælper familier som bla er bosat i Norge, Sønderborg, Århus, Aabenraa, Kolding, Vejle, Esbjerg, Nordborg.

Selvom I bor i hvert jeres land eller område, så har jeg super gode erafringer med at mødes online på video.

For yderligere info kontakt Laila Baltser på:

Telefon: 22 96 66 40

Hvem er Laila Baltser se mere HER

kontakt Laila Baltser 

Facilitator med speciale i kommunikation

Parterapi & psykologisk rådgivning (MPF)

Telefon: 22 96 66 40