Kære Læser.

Lær at elske din vrede ?

Måske tænker du nu, “hvorfor dog i alverden det Laila, er vrede da ikke dårligt og bare en negativ følelse man skal skille sig af med ?

Vrede er et helt kapitel for sig selv.

Vrede er et helt kapitel for sig selv og stammer fra vores grundlæggende natur. Faktisk er vreden vores aller vigtigste energi kilde, når vi skal gøre en præstation. Vi er født med den, tænk bare på hvilken energi det kræver at komme til verden. Hvis vi bare var slappe ville ingenting komme til at ske. Vreden er vores allesammens maskuline drive.

Når vi mister kontakten til denne fantastiske energikilde, havner vi desværre i stress, angst og depression.

Mange er kommet væk fra vredens kraft og føler skyld, når den sådan popper op her og der. Faktisk popper vreden op ret ofte, men vi prøver at benægte og gemme den. Men den ligger der, – gemt inde i det ubevidste, parat til aktivitet.

Det gør den nemlig hver gang, vi feks overskrider vores grænser og bliver udsat for noget vi ikke kan li. Det er her vi er nødt til at lytte indad og gå med det vi mærker.

Har du lagt mærke til, hvad det er der sker med dig, når der er noget du ikke kan li. Spørger du dig selv om, hvordan du har det med din vrede og hvad du skal stille op med den ?

Hvis vi spoler tilbage til urtiden og tænker over hvor mange kræfter folket skulle bruge på at overleve. Dengang brugte vi vredens kraft og alle de andre følelser til at navigere efter, helt uden at tænke nærmere over det.

Og det er smart nok … fordi vi bliver mere modige og levende af det.

Parterapi i Haderslev hjælper

Jeg har selv knoklet for at finde vejen

Jeg ved det om nogen, det er ikke bare for sjov med den energi, den kan blive ret eksplosiv. Jeg mener det helt seriøst, jeg har været så bange for den skulle skade nogen af dem jeg elsker, at jeg holdt mig så meget tilbage og kom til at slå mig selv. Jeg har fnyst som en tyr og sagt de grimmeste ord, kastet med ting indtil skammen ramte mig. I takt med at jeg blev klogere, knoklede jeg som en hest med at komme  hen til at elske min vrede.

ELSKE MIG SELV MED ALT HVAD DET INDEBÆRER – det virker faktisk super godt når du ved hvordan du skal gøre.

Parterapien hjalp med at sætte ord på det der føltes skamfuldt, det var adgangsbilletten til de kærlige følelser som jeg havde gemt på så længe.

I dag hjælper jeg par med at acceptere og elske denne fantastiske drivkraft. Til at opnå behov som kærlighed og glæde. Den er til stor gavn kan jeg love dig og den hjælper med at holde depressionen fra døren.

Men sådan er det ikke for de fleste og det er fordi:

Adrenalinet skal hjælpe os til at præsterer og det er også adrenalin der produceres, når der er noget vi vil.

Men når vi modsat fokuserer for meget på vores tanker, undlader vi at følge vores intuition og instinkt. Vi  kan nemt fokusere på bekymringer der ikke helt er så nødvendigt at bekymre sig om. Det er her mange oplever at gå i stå eller bliver skræmte af følelsen.

Vi går i hi, i dvale og tænker dårlige tanker om os selv, fordi vi er bange for at blive dømt og vurderet. Det slider og æder desværre på selvværdskontoen.

Parterapi i Haderslev hjælper

Der er masser af gode grunde til at vi er indrettet som vi er …

Med vores følelsesregister, kroppens sanseapperat har vi det hele. Vi bør lytte noget mere til den, særligt til vreden, især hvis vi vil ha det godt med os selv.

Nej det betyder ikke, at nu skal du til at udleve alle dine følelser, råbe højt, eller slå hverken nogen eller dig selv oven i hovedet med en kølle. Selv om du har nok så meget lyst til det, betyder det heller ikke, du skal snakke et døvt øre af og argumenterer stolpe op og stolpe ned, bare fyre den af, uden hensyn til andre.

Det betyder, at du skal øve dig i at kunne registrerer vreden, tåle den og ikke mindst benytte dig af dens enorme ressourser … Blive skarp.

Jeg får sådan lyst til at spørge dig lige ud om hvordan du har det med din vrede lige nu ?

Hvis du svarer “fantastisk den bringer mig så meget godt and I love it,” så er du en af de få heldige, der ikke er blevet bange for den og det skal du være glad for.

Parterapi eller et mentorforløb i Haderslev hjælper

Langt de fleste har det ikke særligt godt med den vrede

Langt de fleste der kommer hos mig, har det ikke særligt godt med vreden – det er sørgerligt og uretfærdigt. Vi har nemlig fået den foræret helt gratis, for at kunne bruge den fornuftigt.

Det kan Simon snakke med om, han kom til mig, lidt duknakket og flov over at have vanskelig ved at styre sin vrede. Han anede ikke hvad han skulle stille op med den. Helst ville han slippe fri af den, hvis jeg da lige kunne fjerne den, som han sagde. Hans vrede gik ikke kun ud over dem han elskede, den gik også hådt ud over hans selvvær.

Men det var slet slet ikke det det handlede om. Det handlede om noget helt andet, som han blev så lykkelig over at få hjælp til i terapien.

Synes han det var nemt ? hell not ! Fik han lyst til at give op undervejs ? hell yes ! men han indså det var nødvendigt, for ikke at gøre sig selv eller andre fortræd. Det endte med at han fik så god kontakt til sin vrede at han også fik kontakt til  sine kærlige følelser. HAN NÅEDE SIT MÅL. – Fordi vi arbejdede så intenst med at integrere det han mærkede i sin krop, løftede han over tid panden, rettede ryggen og var stolt som en pave.

Og det var så fedt  ?

Hvis du har brug for at få det bedre med din vrede, så der kan blive plads til dine kærlige, glade følelser, – så er du velkommen til at bestille en uforpligtende samtale. Her hører du om dine og jeres muligheder og kan stille alle de spørgsmål der dukker op – Du eller I bliver samtidig afklaret om jeg er den rette til at hjælpe.

Det vil jeg / vi gerne, kontakt mig HER

Pas godt på dig og dem du elsker og fold nu din vrede ud, uden at såre eller slå andre.

Kærlig hilsen Laila