Kære Læser.

Alt for mange kæmper med ensomhed og overtænkning i parforholdet.

Stress, angst eller depression rammer mange, heldigvis er det muligt at få kærligheden tilbage.

Selvom vi fokuserer på at få alt til at gå op i en højere enhed, er det så nemt at glemme at tjekke op på os selv og vores trivsel, får talt om hvordan vi har det og hvad vi kan gøre anderledes. Det gør vi selvfølgelig ikke med vilje eller bevidst og alligevel sker det konstant.

Det er der mange gode grunde til – en alt for travl og stresset hverdag, hvor vi glemmer at stoppe op, medieverdens påvirkning og skærmfokusering, stillesiddende arbejde, madvarenes quick fix tilgang osv.

Dem der opsøger min hjælp, oplever at alt hænger i en tynd tråd der snart vil briste, de føler sig ensomme, misforstået, glemt og savner nærvær og kærlighed. De er kommet ind i en ond spiral, hvor mulighederne for nærvær synes at ligge fjernt og glemt.

Ensomhed kommer

Fordi vi føler os glemt!

Forsømt  

Til besvær

Utilstrækkelige

Bekymrede

SKRÆMTE

Forkerte

Ensomheden flytter ind når vi mindst venter det

Vi kender vist alle til det at bekymre sig og i takt med det, mærke usikkerheden snige sig ind i kroppen. For nogle kort og midlertidigt, for andre i en længere periode, for mange har det været en del af livet altid, men ofte kommer ensomheden snigende uden vi lægger mærke til det.

Det er ikke spor rart, faktisk er det ret ubehageligt at føle sig alene, glemt og forsømt.

For mange resulterer det i disse 4 basale elementer:

  • Et dårligt søvn mønster med træthed til følge
  • En anstrengt og overfladisk vejrtrækning
  • For lidt energi til at være nærværende og intime
  • Vanskeligheder ved at sige fra og til

Det er der heldigvis noget at gøre ved.

Med konkrete forskningsbaserede redskaber, til hvordan I får gang i kærlig, åben og indlevende kommunikation kan I genskabe nærværet mellem jer og opleve at energien og engagementet vokser.

Det kræver selvfølgelig at I har et ønske om at gøre noget andet end i plejer og at I søger den rigtige hjælp hvis I ikke kan selv.

Når først I forstår hvorfor det er vigtigt at forlade ensomheden og være et samarbejdende team, så føles det bare så meget mere kærligt og nært.

Jalousi er for mange et kæmpe benspænd for at lukke op for det der er svært at tale om. Hvis der har været utroskab mellem jer og tilliden er sat på en hård prøve, så skal I vide, at det kun bliver bedre at tale sammen, også selvom det gør ondt i starten.

Har I brug for hjælp til  jeres parforhold se mere HER

Virker terapi Se mere HER

Læs også “når jalousi dræber parforholdet” HER

Kærlig hilsen Laila