Kære Læser 🧡

Dårlig samvittighed i parforholdet slut med det

Og så sagde han lige præcis de der magiske ord, der fik mig til at mærke dejlig kildren i maven, det der bevæger sig nedefter, væk fra hovedet og alle bekymringerne. Mere skulle der sådan set ikke til. Jeg har været usikker og vred over længere tid, så det var virkelig SÅ dejligt. Jeg føler mig nærmest lykkelig.

MERE AF DET TAK 🙏

Mange rammer simpelthen ved siden af det der aktiverer vores kærligehedsknapper hvor vi får tillid og ro i kroppen. Der er mange gode grunde til at det ofte mislykkes at stille vores partner tilfreds og den dårlige samvittighed over ikke at slå til er bare en af dem. De fleste er slet ikke klar over hvad der skal til.

Når du rammer spot on på din partners kærlighedsknapper, så forsvinder den dårlige samvittighed helt automatisk og du får så meget igen.

Faktisk er det win win at kende din partners kærlighedsknapper. Konflikter og misforståelserne mindskes væsentligt når vi får hvad vi har brug for.

Så hvis du ønsker at have god samvittighed og smide den dårlige ud, så skal du i gang med at undersøge hvad der gør din partner glad og tryg.

Det med at ramme plet kommer ofte ikke af sig selv, men med bevidstheden om hvad det er der skaber ro og tillid, kan I få det kærlighedsforhold I drømmer om hvis I gør en indsats, det kan heldigvis læres på kortere tid end vi går rundt og tror.

I parterapien er det ret tydeligt når par bliver bevidste om den andens kærlighedssprog. De begynder simpelthen at lægge vægt på det der gør den anden godt, også selvom det ikke i første omgang ligger til højrebenet.

Men det virker altså BUM.

Dårlig samvittighed i parforholdet slut med det, det skader mere end det gavner

Parterapien i Sønderjylland tilbydes mix forløb med sparring hele vejen, sådan at I sikre jer at holde fast i de nye GODE vaner.

I Reserver GRATIS intro samtale hvor I hører om jeres muligheder HER

Læs også “derfor skal du stimulere nysgerrighedssansen” HER

Du finder parterapeut og familieterapeut Laila Baltser i Haderslev mellem kolding og Aabenraa.