Har du svært ved at være nærværende i nuet samme med dig selv og dem du elsker ?

Hvorfor er jeg sur på min kæreste handler om

Tre fundementale trin til bevidst kærlig væren i par og familieterapien Haderslev, Sønderjylland.

1. bevidst vejrtræning ind i at kunne rumme dine følelser

2. oplysning om hvordan du nærer dit forhold til dig selv

3. hvordan du slipper smerten og skubber tankerne til side

Hvorfor er jeg sur på min kæreste siger meget om hvor nærværende du er med dig selv

Det at være nærværende i nuet er rigtig svært for mange, også selvom vi faktsik ved, at det at være ordenlig tilstede, er det der skaber dybe kærlige bånd.Uanset om du kæmper med angst, stress, ensomhed eller manglende nærvær i dit parforhold, så er træningen med til at bringe kærligheden ind i nuet.VÆRD AT VIDEI en nær relation kan den ene sagtens være mere oplyst end den anden hvilket kan udløse uro og angst og endda traumereaktioner. Måske vil du opleve at den person der mangler oplysning trækker sig fra dig , -Præcis derfor og med den viden, er der al mulig grund til at fokusere på bevidst væren, ja faktisk uanset hvor du er i din personlige udvikling.

Både i parterapien, i et personligt udvikningsforløb, i forløb til børn og unge, fokuseres der på disse tre vigtige trin til kærlig væren.

Laila Baltser har mere end 20 års erfaringer i personlig udvikling og parterapi. Med basisforløb får du redskaber til at være nærværeende, slippe angst og stress og skyld.

Du finder Laila Baltser i Haderslev tæt på Kolding og Aabenraa. Det er muligt at tage dit forløb online eller  eller som fysisk fremmøde.

Du er velkomme til at benytte dig af en GRATIS intro samtale hvor vi taler om jeres muligheder.

Læs også ...

Virker terapi

Hvad er angst