Det gode liv, hvad er det ?

Mange mennesker bruger hele deres liv på at lede efter det gode liv, – men hvad er egentlig det gode liv og hvordan kan vi få det ?

Følelser kommer og går, men et godt liv er mere end blot en følelse.

Et godt liv kommer ved at træffe valg som nærer og plejer kærligheden.

Det hele handler om at gå med retningen balance

Det startede jo med kærligheden til os selv engang. Da vi var helt små, fik vi kærligheden foræret, uden at vide hvor den kom fra, den var der bare, derfor bor kærligheden inde i os alle – et sted og det er godt.

Vi kan selvfølgelig ikke være glade hele tiden, men vi kan træffe et valg om at vores tanker skal bruges i små doser når det er nødvendigt at reflekterer, prøve at stoppe tankerne i at tage styringen fra kroppens sande fundament.

Det gode liv hvad er det ?

Mit liv føles godt når jeg kan mærke tilfredsheden med mig selv, – når jeg ser mig selv i øjnene i spejlet og siger højt ”Jeg elsker, og respektere dig” så ved jeg at jeg er i stand til at gøre det der føles bedst for mig, – uden dårlig samvittighed, skyld eller skam. Så lever jeg intenst og nærværende på min måde.

Det kræver træning at ændre sin tankegang 

Det kræver (og ja det har da krævet en del træning) at jeg er opmærksom på at stoppe de tanker der kommer snigende for at fortælle mig at jeg ikke duer eller sætte de tanker til side der kan finde på at råbe ad mig at jeg skal knokle noget mere for at få det godt, – at jeg har kærlige hjælpesætninger når jeg ikke kan og det glipper.

Det er virkelig muligt at leve et godt liv i alle situationer.

Hvad er det gode liv for dig ? trænger du til justeringer ? har du tænkt over det ?

Laila Baltser online parterapi

Om Laila Baltser

Jeg hedder Laila Baltser, jeg har hjulpet par, kvinder og mænd, børn og unge gennem de sidste 20 år.

Siden 2013 har jeg haft parterapien i Haderslev (syddanmark).

Personligt har jeg arbejdet med mig selv og mit personlige lederskab gennem mere end 20 år. Jeg har som så mange andre gennemlevet kriser, som afsked ved død og skilsmisse. Jeg har oplevet svær stress belastning og angst som jeg har fået hjælp til at håndtere hos de dygtigste specialister. Jeg har arbejdet med især kvinder og mænd, børn, unge, parforholdet og familier som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog, psykoterapeut, parterapeut og familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i at være den bedste udgave i at være et kærligt menneske, mor, partner, kollega og ven.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, handicap og psykiatri, misbrug og afhængighed, anden etniske borgere, børn og unge, ledelse og personale udvikling.

Hvem er Laila Baltser se mere HER

Jeg modtager klienter fra bla. Vejle, Kolding, Esbjerg, Ribe, Tønder, Sønderborg, Aabenraa, Flensborg og Haderslev.

Du er velkommen til en uforpligtende snak, du kan sende mig en besked HER

Læs også “fra pligt til lyst i parforholdet” HER

Kærlig hilsen Laila