Kære Læser.

Sig goddag til nysgerrigheden på din historie – og få nærheden og intimiteten med den du elsker tilbage.

Parterapi i Haderslev lægger udover kærlig kommunikation, stress håndtering og intimitets træning vægt på historien bag mennesket.

Når interessen forsvinder og forlader parforholdet, kæmpes der og begge parter lider en slags smertefuld følelsesmæssig død.

Det kan bedst beskrives som om at hjernen har tager over, uden at tage hensyn til klogskaben – kroppen følger bare passivt med som om den ikke har noget som helst at skulle have sagt.

Det er frygtelig ensomt og for mange par betyder det, at at der lukkes ned for skodderne, både på det kommunikative, intelektuelle og det intime plan. Men det er også en nødvendighed for at hele de sår der er opstået undervejs.

I takt med dette mysterie forsvinder alt det der tidligere var sjovt og nært – det praktiske gørenhalløj får HØJ status og det indre liv lider.

Det lyder da vist på ingen måde som noget nogen nogensinde ville sige ja til, hvis de vidste alt det her på forhånd.

Alligevel forelsker vi os i flæng …

Og heldigvis for det – for hvor ville vi være uden hinanden med og uden alt det bøvl der følger med ?

Der er en mening med galskaben.

Vi møder hinanden for at blive klogere på os selv

Vi møder hianden for at blive klogere på os selv og for at hele de sår vi har fået med undervejs. Det er faktisk rigtig smart.

Med konflikter og sammenstød udvikler vi os til selvstændige personer ,der forstår at samarbejde og give plads til forskellighederne.

Derfor er konflikter ikke kun af det onde, – de findes for at udvikle jer til en dybere kærlighed mellem jer.

Parterapi i Haderslev tæt på kolding giver jer indsigt og forståelse

Hjælper med at sætte nysgerrigheden i spil og få intimiteten tilbage

Mange er slet ikke bevidst om hvad det er der sker når forelskelsen fader ud. Historiens skyggesider blander sig nemt til en mudret og grumset suppe, der snart bliver til kamp, tilbagetrækning og ulykkelighed.

De fleste kæmper videre og tror at kamp eller tilbagetrækning er den eneste mulighed. Men det er det ikke. Det handler også om at øge bevidstheden om sine egne mønstre og dilammaer og derfra forstå sin partner, ud fra hans eller hendes historie.

Altså gå dette skridt videre i udviklingen – derhen hvor facinationen, respekten for forskelligheden og nysgerrigheden for alvor udfolder sig.

Det sker bedst ved at gå fra tanker til opmærksomhed på kroppens signaler og behov, virkelig lære hvordan man udtrykker sig åbent uden frygt og skam, samtidig med at være interesseret i den andens eksitens.

At være ægte nysgerrig, – vise interesse og forstå sin egen historie og sin parners, – skaber adgang til en GENIAL vigtig bevidsthed om livets VÆREN.

Parterapien i Haderslev prioriterer forløb højt

Med parterapi lærer I at kommunikere uden frygt, ud fra jeres indre referenceramme, – sådan at interessen og intimiteten igen kan blomstre.

Lyder det enkelt ?

Det er det selvfølgelig ikke, men med en professionel tredjepart, der ved hvordan en kærlig og åben dialog kan sætte bevidstheden og nysgerrigheden i gang kan blive jeres livs bedste investering.

Er I parate til at hoppe med på level 1 – 3

  1. Sådan skaber I tryghed og tillid mellem jer – kan jeg være tryg ved at du er her
  2. Sådan opbygger I respekt mellem jer – har jeg lov at være mig
  3. Tiltrækning og attraktion – fælles interesser, glæde og begejstring